Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kedves Várandós Kismama!

 A „Finom-Hangolás” várandós anyukáknak szóló programunk elsődleges célja, hogy közted és születendő gyermeked között kialakulhasson egy finom, egymásra hangolt kapcsolat, és még harmonikusabb legyen a már elkezdődött együttélésetek.

Egy testben két lélek összehangolódását, egymás megismerését és egy harmonikus közös útra segítését tűztük ki célul. A Benned zajló folyamatok megértését, az anyasággal kapcsolatos élmények (örömök és nehézségek) megélését szeretnénk támogatni úgy, hogy azok elősegítsék a gyermekeddel való kapcsolat felvételét és kialakítását.

Csoportos találkozásaink alkalmával játékos gyakorlatokon, relaxációs élményeken és vezetett meditációkon keresztül járjuk körbe az alábbi témákat. Hisszük, hogy ez a módszertan teret enged mind az egyéni élményeknek, mind pedig - a csoportos élményeknek köszönhetően - az egymás tapasztalataiból való tanulásnak.

A program az alábbi témaköröket öleli fel:

1. Előszoba: Ismerkedés; egymásra hangolódás – csoporttá alakulás, a program bemutatása, relaxációs technikák megismerése

2. Én, mint anya: Átalakulóban a testem és a lelkem

3. Anyaság adta lehetőségeim és félelmeim: Lehetőségek tudatosítása, félelmek elengedése

4. Kapcsolatfelvétel a születendő gyermekkel: Érzékelési csatornák a szavakon túl. A lelkikapocs megalkotása, megismerése, hasznosítása

5. Partneri kapcsolat kialakítása: A gyerek is sokat tud, csak mást. Mit tanítok én Neki, mit tanít Ő nekem. Apa és én, együtt, egymással. Szerepek.

6. Szül(et)és: Búcsú a pocaktól, a babától. Az elbúcsúzás technikája.Útravaló a szüléshez. Taktikák és praktikák.

7. Élet a szül(et)és után; zárás: Én és a babám:  út az ‚ismertbe‘. Visszatérés a mindennapokba, anyaként, nőként. Baby blues.

 

Ebben segítünk Neked:

Megtanulsz figyelni a testedre, a testedben zajló folyamatokra és a benned növekvő kisbabára.

A szül(et)és élményét, illetve a szül(et)ést követő időszakot jelentősen megkönnyítik a tanultak.

Van egy intim és bizalmi légkör, egy kis csoport, ahol adunk, ahol adhatsz és kaphatsz ismereteket, érzelmeket, élményeket és támogatást.

Az első alkalmat „előszobának” tekintjük, amikor lehetőséged nyílik megismerni a csoportot, a módszertant és persze minket, a program vezetőit.

Reméljük, programunk elnyerte tetszésedet, és Veled együtt kezdhetjük el ezt az utazást. Ha igy van, kérem jelentkezz az alábbi e-mail címen.

Szeretettel,

Kata

kata.biro@t-online.hu

www.finomhangolas.hu

 

A mappában található képek előnézete Finomhangolás